Kovács D. Dániel rendezi a Narratíva első bemutatóját

Bertolt Brecht Kurázsi és gyerekei című drámáját a Radnóti Színház Tesla Laborjában viszi színre a Narratíva Kovács D. Dániel rendezésében. A bemutató 2019. november 20-án lesz.

Mennyit adunk fel meggyőződésünkből a túlélés érdekében? Ha szeretteinket féltve nem állunk ki az igazságtalanság ellen, nem épp őket sodorjuk-e egy élhetetlen világba? Lehet-e az igazságtalanságot zsebredugott kézzel szemlélni, és (hiába) várni, amíg elmúlik? Ismerős kérdések, ismerős létforma: Brecht 1941-ben bemutatott drámája máig tisztán világít rá arra, hogy mivé válhat az egyén, ha az embertelen körülményeket természeti erőként elfogadva a saját hasznát lesi.

„Hiszem, hogy a (mindenkori) rendszer működésének, és főleg a rendszerben élő egyén lélektanának szétszálazásán keresztül reflektáltabban tudunk magunkról, tetteink miértjeiről és a szükséges következő lépéseinkről gondolkodni.” (Kovács D. Dániel, rendező)

Szereplők: Egger Géza, Fekete Ádám, Hajduk Károly, Kárpáti Pál, Koroknai Sándor, Kurta Niké, Lázár Kati, Pető Kata, Piti Emőke, Samudovszky Adrián e. h., Váradi Gergely e. h.

Az előadásra jegyek a Radnóti Színházban vásárolhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s